top of page

Phenomenal Maids,LLC Group

Public·1 member

Cars 3: Hajtott NyerniAmennyiben nem lenne elég Mazepinnek az, hogy még nem döntöttek a boxutcai incidense miatt, kapott egy újabb vizsgálatot a nyakába, amikor igen indulatosan hajtott be a parc fermébe, felborítva a 2. helyezést jelző táblát, majdnem eltalálva azzal Tsunodát.
Cars 3: Hajtott nyerniA 25 éves Verstappennek ez az idei 13. - és pályafutása 33. - futamgyőzelme, mellyel beállította a legendás hétszeres vb-győztes Michael Schumacher 2004-es, valamint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel 2013-as rekordját, eddig ugyanis csak ők ketten tudtak egy szezonon belül 13 versenyen is nyerni.


A rajtot a pole pozícióból startoló Carlos Sainz Jr. (Ferrari) nagyon rosszul kapta el, emiatt Verstappen már az első kanyarban elment mellette, a spanyol versenyző pedig nagy igyekezetében a mögötte érkező George Russell (Mercedes) elé húzta az autóját, a Mercedes orra hozzáért a Ferrari oldalához, emiatt Sainz keresztbeállt a pályán. A spanyol a mezőny végére esett vissza, majd az első kör végén a boxba hajtott és feladta a viadalt.


A BMW M5 CS mellett érkezik a BMW 4-es Coupé két, hathengeres dízelmotorral hajtott kiadása és a BMW xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt BMW 2-es Gran Coupé, a vezetés élményét hirdető paletta számos modellsorozatát pedig innovatív felszereltségi tételek színesítik.


A rajtnál Pérez veszített sokat, az első kanyarban az ötödik helyig esett vissza a másodikról, de gyorsan vissza tudta venni a pozíciókat. Sainz a startnál magabiztosan megőrizte a vezetést, mögötte viszont Lewis Hamilton (Mercedes) és Fernando Alonso (Alpine) ütközött össze, melynek eredményeként a britek hétszeres világbajnokának autója annyira megsérült, hogy fel kellett adnia a futamot. Hamarosan a biztonsági autó is a pályára hajtott, miután Nicholas Latifi (Williams) a sóderágyba lökte Valtteri Bottast (Alfa Romeo). 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page